Uppdatering om livet

Som några av er kanske har märkt så har min närvaro på internätet minskat en del, och jag känner nu att jag är redo att dela med mig av anledningen till detta.

Den 23 november slogs det fast att jag har bipolär sjukdom. Jag hade starka misstankar om att det var det som låg bakom mycket av min problematik, men det har ändå varit tungt att få det bekräftat. Det är mycket blandade känslor, det är skönt att få svar och någon förklaring till varför jag är som jag är, men också svårt att acceptera att jag har en sjukdom som kommer vara med mig tills jag dör.
Så jag försöker fortfarande acceptera och landa i detta, försöker distrahera mig själv så gott det går för att undvika att tänka så mycket för då bryter jag ihop. Och det gör mig mer deprimerad att se uppdateringar om hur det går åt helvete för landet/världen, så jag har försökt minska min närvaro på Twitter för att slippa tänka på det.
Jag har också börjat behandling för missbruksproblematiken jag har, även det tar mycket energi av mig.

Jag har inte påbörjat någon behandling för bipolär än, eftersom jag måste bli överflyttad från neuropsykiatrin till affektiva enheten, det är dock på gång.

Kort sagt; jag är utmattad på alla plan. Jag hoppas ni förstår, jag försvinner ingenstans och jag kommer fortsätta med mitt Twittrande och skrivande. Det krävs bara mycket till för att jag ska få upp energi till att skriva minsta lilla just nu.

Tack för att ni finns, jag uppskattar er allihopa. Ni ger mig hopp om mänskligheten.

Jennifer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s