Svensk media..

Idag är jag förbannad. Eller inte riktigt förbannad, mer äcklad. Det har precis varit terrordåd, och ja, islam ligger bakom, vad än svenska muslimer säger. Och vad gör svensk media? Nä fan, vi lägger upp en snyfthistoria om att svenska muslimer är rädda att dom kommer bli mer utsatta, att dom redan känner sig utsatta pga. sin hudfärg.
Jag då? Jag törs inte längre gå ut ensam när ljuset försvinner. Och det är inte Breivik jag är rädd för. Det är era kära muslimer, era kära flyktingar. Dom hatar mig. Jag har inte gjort något, jag är bara inte muslim. Jag är inte värd ett skit i deras ögon. Och nu kommer det komma flera som påpekar att ”alla muslimer är inte så”, men ärligt talat orkar jag inte längre bry mig om att dra alla över samma kam. Jag är så fruktansvärt less på att alla ursäktar denna ideologi, och att den blir skyddad under religionsfrihet, även fast det inte bara är en religion. Nog med ursäkter, jag vet att alla inte är likadana, men jag vet också att innan den här skiten började så var jag aldrig rädd att röra mig ensam ute, vart jag än befann mig. Nu törs jag inte gå på affären 10 minuter bort om klockan är efter 19.

Så jag undrar, kära Aftonbladet, Expressen och liknande; Vart är alla snyfthistorier om oss? Vi som är födda och uppväxta här, som inte längre känner oss trygga i vårt land, våra städer och våra kvarter? Är det verkligen muslimer som behöver skydd, eller är det vi andra som behöver skydd från muslimer? Fråga judar och homosexuella, dom flyttar på sig nu för att dom inte längre kan bo kvar i vissa områden. Men nä, det är ju muslimer som är offer. ”Han var en jättesnäll kille innan han sprängde sig själv i luften”. Jamen fan vad bra. ”Islam kan inte stå bakom för det är inte muslimskt att göra såna här saker”. Okej, så även om gärningsmannen/männen SÄGER SJÄLVA ATT DOM GÖR DETTA PGA ISLAM, så har det inte med islam att göra? Okej. Så vad gör vi? Fortsätta blunda, ta in mängder och hoppas på det bästa? Acceptera att terrordåd nu är en vardag i Europa?

Sluta vara så jävla fientliga mot ert egna folk, vi kommer inte glömma det, och vi kommer inte förlåta det när den här skiten är över, det lovar jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s