Allas lika värde

Det har varit en jävla massa tjat om ”allas lika värde” dom senaste dagarna, och jag tänkte att det kunde vara värt att dela med mig av mina åsikter inom det hela utan att begränsas till 140 tecken. För jag skulle kunna skriva en bok om mina åsikter om flyktingpolitik och olika kulturer. Nu tänker jag inte göra det, jag skonar er.

Okej. Världen ser ut som den gör idag. Vissa ställen är skit, vissa är påväg att bli skit. Det går inte att ändra på, det har alltid varit så och kommer alltid vara så, sålänge människor lever kvar. Såklart att vi ska hjälpa varandra! Självfallet. Men inte om det riskerar att folket i det egna landet lider. Vilket det nu gör, på för många ställen.
Ja, folk flyr från krig. Dock kommer inte majoriteten nu från krig, så varför dom kallas för flyktingar är en gåta i min värld. Dom är freeloaders. Så enkelt är det. Jag ser dessa ”flyktingar” på TV, på internet. ”Vi svälter”. Men ni har råd med iPhones och solbrillor från Ray Ban? Ni måste sluta måla fram dessa människor som offer. Dom skapar offer. Jag ställer samma fråga som många andra som ser videos och bilder på ”flyktingar”; Vart är alla kvinnor och barn?
Ja dom är kvar i hemländerna. Med alla konflikter som kvarstår. Medans deras män tar med sig konflikterna hit. Är det rättvist? Nej. Inte ett jävla dugg. Det svenska folket är i grund och botten ett bra folk med goda avsikter. Vi vill hjälpa, vi vill lita på andra. Vi vill se det goda i alla. Men den tunga sanningen är att vissa inte har goda avsikter för oss. Och det utgör ett hot mot oss, allihopa, oavsett vart i landet vi bor.
Vi låter gladeligen islam in i landet, med kvinnoförtryck och allt. ”Feministerna” är så bakvända att dom inte ens fattar det själv, att dom tar in och skyddar en religion som vill ta alla deras rättigheter ifrån dom. Ni pissar på ALLT som människor har lyckats med innan er, ni pissar på kvinnor, barn, judar, homosexuella, kristna. Alla som islam pissar på, dvs. För ni låter det ta över, och vända på det så det handlar om religion istället för rättigheter. Ni diskuterar om det ska vara lagligt med barnäktenskap. Är ni seriösa? I Sverige? I mitt Sverige kallar vi det vad det är; pedofili.

Istället för att ta in mängder och mängder med muslimer, bör vi inte istället hjälpa dom som flyr FRÅN islam för att inte bli avrättade? Hjälp kvinnor, barn, kristna, judar, homosexuella, människor som vill lämna islam men inte kan göra det för att deras hemländer är för strikt inriktade på Koranen.

För att lagen ”allas lika värde” ska gälla anser jag att människan bör visa upp att den själv lever efter den regeln. En våldtäktsman t.ex, har uppenbart visat att alla inte har lika värde i dennes värld. Samma med mördare, folk som kränker och ofredar, misshandlar, spottar på polis, stenar ambulanser and so on. Ni fattar vart jag vill komma.
Det är också här det blir så otroligt viktigt att man utvisar invandrare som begår brott. Uppenbarligen så har denna människa inte integrerats och kommer antagligen inte göra det heller sålänge vi daltar med dom. Så varför tillåta dessa människor att stanna kvar? Vi ger dom några timmars samhällstjänst för våldtäkt. Okej. Seriöst? Vad i helvete är det för fel på domare och rättssystemet? Byt ut hela packet mot kompetenta människor istället, som bryr sig om rättvisa istället för att inte kränka invandrare.

Människor kommer ALDRIG bli en del av det svenska samhället som det ser ut nu. Det ser snarare ut som att det går åt motsatta hållet. Det känns mer nu som att jag som svensk ska anpassa mig till lagar som gäller i Mellanöstern. Judar flyttar från Malmö för att muslimer gör deras liv till ett helvete. I MALMÖ. Folk flyr i Sverige. Vart ska dom ta vägen? Vart ska kristna ta vägen när dom börjar bli ivägjagade? Homosexuella? Det enda ni gör är att vända på steken så att människor flyr från Sverige istället för till. Är det så ni vill ha det?

Jag ger mig för stunden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s